Profil

Senenst opdateret 31/10/17

Jeg hedder Patrick Kudsk og er en ung mand på 24 år bosiddende i Aalborg og jeg læser til Grafisk designer. For uden det er jeg uddannet inden for webudvikling hvor mit primære genskab er til ASP.net.

Jeg valgte i 2016 at gå i gang med uddannelsen som Grafisk designteknolog da jeg altid har fundet front-end udvikling mere spændende og det at kunne se noget visuelt inspirere mig. Desuden har jeg altid været fascineret af design, både grafisk, men også i form af møbler og arkitektur.

Jeg kan godt lide at finde en god grafisk løsning til en hver opgave og jeg forsøger at ramme den ønskede idensitet bedst muligt hver gang. Her på siden kan du blandt andet finde eksempler på tidligere arbejde. Noget er meget gammelt, hvor nogle ting er lidt mere up to date. Jeg vil forsøge at holde siden opdateret med det sidste nyeste arbejde.

Jeg har I år stiftet virksomheden desaGraf, hvor jeg vil tilbyde udvikling af forskeldige reklame former, samt sælge plakater via min webshop. Jeg glæder mig til at opdatere jer mere på det punkt.

Jeg er aldrig af vejen for en udfordring, så har du en stor eller lille opgave, som du tænker en som mig kunne hjælpe med, så skal du være velkommen til at kontakte mig og få en snak.